Jelentősebb referenciáink

Partyphoto.hu

Partyphoto.hu

A Progressive Studio Kft. -vel. és a Mobile Multimedia Services Kft. -vel együttműködve alakítottuk ki a PartyPhoto.hu harmadik verzióját.

Whiskas

Whiskas

Wunderman Kft. megbízásából a Master Foods, Whiskas® márkanevű állateledeléhez kapcsolódóan megterveztük és kiviteleztük, a pontgyűjtő akció folyamattámogatási, webes alapú, informatikai háttérrendszerét.

Olcsóbbat.hu

Olcsobbat.hu

Az Olcsóbbat.hu Kft. megújult portáljának megtervezésére és kivitelezésére kért fel minket. A rendszert teljesen új technikai alapokra helyezve, már ismert igények alapján, bővített funkcionalitással, előre elkészített design alapján épült fel. A portált jelenleg a Sanoma Budapest Zrt. üzemelteti.

Allhungary.hu

Allhungary.hu

Az Allhungary.hu Magyarország piacvezető, idegen nyelvű médiacsoportja. A médiacsoport weboldalai közül az Allhungary.hu és a Caboodle.hu kivitelezésében vettünk részt, illetve állnak karbantartásunk alatt. A médiacsoport többi oldala, Movable Type tartalomkezelő rendszer alapjaira épül.

Gyekalapitvany.hu

Partyphoto.hu

Meggyőződésem, hogy minden vállalkozásnak társadalmi felelősséget, feladatokat is kell vállalnia, tennie kell a közösségért. Ennek kifejezése képpen támogattuk weboldaluk elkészítésével, és folyamatosan támogatjuk annak fenntartásával és karbantartásával, a Tudománnyal a Gyermekek Egészségéért Alapítványt. Az Alapítvány elsősorban a B.A.Z Megyei Kórház Gyermekközpontját támogatja. Az eltelt 10 évben, a Kórház műszerbeszerzéseit figyelembe véve, minden a Kórház által elköltött 1Ft-ot, további 2Ft-al pótolt ki az Alapítvány.